Pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja povzročil prometno nesrečo s hudimi poškodbami

Pri tem je ena oseba zadobila hude, ena oseba pa lahke telesne poškodbe. Nastalo je za 2000 evrov materialne škode.

Prlekija-on.net, nedelja, 3. november 2019 ob 08:18
Pri tem je ena oseba zadobila hude, ena oseba pa lahke telesne poškodbe

Pri tem je ena oseba zadobila hude, ena oseba pa lahke telesne poškodbe

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno kaznivo dejanje, tri prometne nezgode, pet kršitev javnega reda, nesrečo pri delu, poškodbo osebnega avtomobila na parkirnem prostoru, zaseg osebnega avtomobila in tri primere povoženja divjadi.

Ob 15.50 uri so bili obveščeni, da je v naselju Črenšovci prišlo do prometne nezgode. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprimerne hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v vozilo, ki je vozilo pred njim. Pri tem je ena oseba zadobila hude, ena oseba pa lahke telesne poškodbe. Nastalo je za 2000 evrov materialne škode. Povzročitelj je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zoper njega bo podana kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

S področja kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali tatvino kolesa.

Ob 14.34 uri so bili obveščeni, da je izven naselja Lončarovci prišlo do nesreče pri delu. Ugotovljeno je bilo, da je med delom na njivi voznik traktorja, ko se je traktor prevrnil padel iz kabine traktorja in se pri tem lahko telesno poškodoval. Nastalo je za 3000 evrov materialne škode.

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Izven naselja Rankovci je bil zasežen osebni avtomobil vozniku, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljena.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika