Na te datume se je v Ljutomeru možno cepiti proti gripi

Cepljenje bo potekalo ločeno od ambulantnega dela in izven ordinacijskega časa, z namenom, da se zdrave paciente loči od bolnih in da bo cepljenje potekalo hitreje.

Prlekija-on.net, sreda, 13. november 2019 ob 19:21
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Zdravstveni dom Ljutomer obvešča vse pacientke in paciente, ki imajo izbranega osebnega zdravnika v ZD Ljutomer, da bodo izvajali cepljenje ločeno od ambulantnega dela. To pomeni, da se bo cepljenje izvajalo izven ordinacijskega časa, z namenom, da se zdrave paciente loči od bolnih in da bo cepljenje potekalo hitreje.

Za cepljenje so na razpolago naslednji datumi:
18. 11. 2019 - ponedeljek
19. 11. 2019 - torek
25. 11. 2019 - ponedeljek
26. 11. 2019 - torek

Cepljenje bo potekalo od 15. do 17. ure, vedno v ambulanti Džabiri Ibraima, dr. med., spec. druž. med. v pritličju - prva ambulanta desno. Preglede bodo opravili zdravniki družinske medicine, po pregledu boste opravili cepljenje.

Datum cepljenja si izberete sami, ki vam ustreza. Pogoj je, da ste zdravi in da imate s sabo zdravstveno izkaznico in cepilno knjižico - če jo imate.

Za cepljenje pa se lahko naročite v ambulanti osebnega zdravnika, v ordinacijskem času, času naročanja ali pri informatorju vsak delavnik med 7.30 in 14.30 uro.



Več v Kultura in izobraževanje