V prometni nesreči na avtocesti poškodovane štiri osebe

Osebno vozilo je trčilo v zaščitno ograjo, jo prebilo in končalo ob cestišču

Prlekija-on.net, sobota, 16. november 2019 ob 09:01
Prometna nesreča na avtocesti

Prometna nesreča na avtocesti

V soboto, 16. novembra, nekaj po 8. uri, se je na avtocesti A5, Lendava - Maribor, med priključkom Turnišče in priključkom Gančani v smeri Murske Sobote, zgodila prometna nesreča. Tam je zaradi prometne nesreče bil zaprt vozni pas.

Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, je na avtocesti Turnišče - Gančani osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci PGD Murska Sobota in IGE Nafta Lendava so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in nudili pomoč pri prenosu štirih poškodovanih oseb reševalcem NMP Lendava, ki pa so na kraju štiri poškodovane osebe oskrbeli in tri prepeljali v bolnišnico Rakičan.

Ob 10.38 pa je v naselju Spuhlja, občina Ptuj, osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Ptuj so na vozilu odklopili akumulator, očistili iztekle motorne in hladilne tekočine po vozišču, nudili pomoč policistom pri urejanju prometa in pri oskrbi poškodovane osebe reševalcem NMP, ki so poškodovanko na kraju oskrbeli in nato z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj.



Več v Črna kronika