Samo Budna z bandom in gosti vabi na »Ta večer«

Koncert bo v soboto, 23. novembra, ob 19:00, v Gledališču Park Murska Sobota

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. november 2019 ob 16:50
Samo Budna

Samo Budna

Samo Budna, pevec in instrumentalist iz Ljutomera je na slovenski glasbeni sceni prisoten že več kot 25 let in sicer kot dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina, soustanovitelj pomurske etno skupine Marko banda, nekdanji vodja zasedbe Posodi mi jürja in zadnja leta kot frontman skupine Samo Budna & Band. Na svoji samostojni glasbeni poti je okoli sebe zbral odlične glasbenike, s katerimi koncertira po celotni Sloveniji in v tujini. Pod okriljem projekta Samo Budna & Band sta do sedaj nastala dva albuma z izključno avtorsko glasbo, in sicer Manj je več ter Za nazaj in za naprej, na katerih je čutiti tako vpliv močnega in misterioznega rock'n'rolla kot zasanjanega in etno pridiha življenja na pomurski ravnici. Na njegovih koncertih lahko tako uživamo ob večnih uspešnicah kot so Sanje so večne, Rdeče oči, Hvala ti mala in Ti od zgoraj kot ob novejši glasbi iz samostojne poti, kot Sonce nad oblaki, Dnevu se slabo piše, Sončna hiša, Zate nocoj in Včasih ne veš, ki so postale stalnica radijskih postaj in bile izbrane tudi za popevke tedna.

Koncert "Ta večer": Samo Budna & Band z gosti, bo v soboto, 23. novembra, ob 19:00, v Gledališču Park Murska Sobota. Na koncertu se mu bodo zraven stalne odlične ekipe instrumentalistov pridružili prav posebni gostje in sicer Tadej Vesenjak, Ivana Karolina Budna in Dominik Bagola - Balladero.

Vstopnice so na voljo na blagajni Gledališča Park v Murski Soboti, vsak dan med 14. in 17. uro, po ceni 10 evrov, na dan dogodka pa 15 evrov.

Zasedba Samo Budna & Band: 

Samo Budna - petje, akustična kitara, violina
Dejan Berden - klavir
Urban Krč - bobni
Rok Škrlj - bas kitara
Danijel Bogataj - violina, mandolina, petje
Rajko Marjanovič - električna kitara, petje



Več v Glasba in film