Znanec ga je fizično napadel

V ponedeljek zjutraj so policisti posredovali v Ormožu, kjer je prišlo do obračunavanja med znancema

Prlekija-on.net, sreda, 20. november 2019 ob 15:18
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 18. novembra, ob 08.04 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Ormožu. Oškodovanec je prijavil, da ga je fizično napadel znanec. Patrulja je na kraju opravila razgovor z oškodovancem in kršiteljem ter pri tem s strani oškodovanca sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja povzročitve Lahke telesne poškodbe in kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari. Po zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca na državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Ob 08.30 uri so na Policijski postaji sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Izsiljevanja. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 15.46 uri so bili obveščeni, da je voznik z vozilom v naselju Spodnji Ključarovci zapeljal v udarno jamo in si poškodoval vozilo. Patrulja je opravila ogled kraja. Z nepravilnostjo na cesti bo seznanjen izvajalec rednega vzdrževanja ceste, prav tako pa tudi pristojni inšpekcijski organ.

V torek, 19. novembra, ob 15.13 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na območju Ormoža. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti.



Več v Črna kronika