V Ljutomeru ustavili voznico, ki je prevažala sedem tujcev

V osebnem avtomobilu belgijskih registrskih tablic se je nahajalo sedem tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način

Prlekija-on.net, torek, 26. november 2019 ob 07:14
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, prijeli sedem tujcev, ki so ilegalno vstopili v našo državo in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve goljufiji, tatvino kontejnerja za smeti in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Policisti prometne policije so v Ljutomeru ustavili osebni avtomobil belgijskih registrskih tablic. V postopku je bilo ugotovljeno, da se je v vozilu nahajalo sedem tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika