Z ostrim predmetom poškodoval vozilo in lastnico oškodoval za okoli 250 evrov

V minulih dneh sta na območju Ormoža z neznanim predmetom bila poškodovana dva osebna avtomobila

Prlekija-on.net, torek, 26. november 2019 ob 11:39
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 22. novembra, ob 13:40 so na policijski postaji od občana sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja zatajitve, saj je pred tem na bankomatu v Veliki Nedelji pozabil vzeti denar. Ko se je vrnil, pa denarja ni bilo. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo poslali kazensko ovadbo.

Ob 14:23 so policisti okolici Ormoža imeli v postopku voznika tovornega vozila, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.33 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je začasno proti potrdilu bilo odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Ob 18:58 je na območju Ormoža oškodovanec naznanil, da mu je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval osebni avtomobil. Sprejet je bil predlog za pregon kaznivega dejanja. Po zbranih obvestilih bodo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju poslali kazensko ovadbo.

V soboto, 23. novembra, ob 11.50 uri so bili z območja Mihovci pri Veliki Nedelji obveščeni o kršitvi sodne odredbe. Na kraju je bilo ugotovljeno, da v danem primeru ne gre za kršitev, zato so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 22.05 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju izdala oškodovancu obvestilo o odstopu od ogleda.

V nedeljo, 24. novembra, ob 12.27 so bili obveščeni o umazanem vozišču v Cvetkovcih. Policisti niso ugotovili kršitve. Ob 14.53 so posredovali v Gornjih Ključarovcih, kjer je prišlo do spora med sosedi.

V ponedeljek, 25. novembra, ob 8.15 so bili obveščeni o prometni nesreči v Ormožu. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče, ko je pravilno proti njemu pripeljala voznica osebnega avtomobila. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Ob 10.25 so v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje »poškodovanje tuje stvari«. Neznani storilec je z neznanim ostrim predmetom poškodoval parkiran osebni avtomobil in oškodoval lastnico za okoli 250 evrov.



Več v Črna kronika