Obeta se nam futsal spektakel, ki ga Prlekija že dolgo časa ni doživela

Tomaž ŠIC bar se bo v petek pomeril z eno najboljših slovenskih futsal ekip zadnjih let, v Ljutomeru bo gostoval Dobovec Pivovarna Kozel

Prlekija-on.net, četrtek, 28. november 2019 ob 07:30
KMN Tomaž Šic bar

KMN Tomaž Šic bar

Po štirih zaporednih tekmah brez poraza čaka igralce Tomaža ŠIC bara tekma proti najboljši slovenski futsal ekipi zadnjih let. V 10. krogu 1. slovenske futsal lige bo ta petek, 29. novembra 2019, v dvorani ŠIC Ljutomer gostoval Dobovec Pivovarna Kozel.

Slovenski prvaki, ki so v prejšnjem tednu prikazali izvrstne predstave v kvalifikacijah za finalni turnir lige prvakov in le za las ostali brez uvrstitve med štiri najboljše ekipe v Evropi, prihajajo v Prlekijo s kopico reprezentantov, ki bodo želeli potrditi primat najboljše ekipe v Sloveniji. Nasproti jim bodo stali razpoloženi domači igralci, ki ne bodo izobesili bele zastave.

Obeta se nam futsal spektakel, ki ga Prlekija že dolgo časa ni doživela. Pridite ta petek ob 20.30 uri v dvorano ŠIC Ljutomer in spremljajte futsal tekmo Tomaž ŠIC bar - Dobovec Pivovarna Kozel.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

Andrej Copot je Lendavčanom natresel 28 točk

V 6. krogu PKL zmagali obe ljutomerski ekipi

četrtek, 5. december 2019 ob 10:13
Prleški judoisti v Zagrebu

Maša Slavinec srebrna v Zagrebu

sreda, 4. december 2019 ob 12:34