Najbolje prodajan slovenski album leta 2010 je »Hvala, ker si ob meni ti«

Prlekija-on.net, sreda, 5. januar 2011 ob 16:021
Tanja Žagar

Tanja Žagar

Edina uradna slovenska prodajna lestvica, slovenski »Billboard«, ki je tedensko objavljena v Vikendu, prilogi Dela in Slovenskih novic, je v aktualni številki postregla z objavo najbolje prodajanih albumov v Sloveniji v letu 2010.

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočamo, da je album »Hvala, ker si ob meni ti«, izvajalke Tanje Žagar najbolj prodajani slovenski album leta 2010! V skupni uvrstitvi vseh albumov, tako domačih kot tujih, pa je album osvojil odlično 4. mesto. Prva tri mesta so si razdelili Gibonni, Susan Boyle in Lady Gaga.

Tako za Tanjo Žagar kot tudi za njeno Založbo Gong Records in vse sodelujoče na albumu je to zagotovo največje priznanje in odlična spodbuda za nadaljnje ustvarjanje. Ker je bil prvi Tanjin album »Tiho, tiho čas beži« zelo prodajno uspešen in je naslovna pesem postala že praktično slovenska zimzelena melodija, je ponovitev takšnega uspeha z drugim albumom še toliko večji dosežek in dokazuje, da ne Tanja Žagar kot izvajalka in ne njena glasba nista muhi enodnevnici. S svojo iskrenostjo in predanostjo delu in glasbi je pred njo svetla in bogata glasbena prihodnost. V tem trenutku napovedujemo veliki medijski dogodek, ki se bo zgodil 15. aprila v Dvorani Golovec v Celju, s katerim bomo obeležili dosedanje Tanjino delo in ji podelili zlato ploščo za prodajni dosežek albuma »Hvala, ker si ob meni ti«.

Uspeh prvega in drugega albuma je Tanji z novim letom dal še dodatno spodbudo in zagon in tako že napoveduje svoj tretji album, ki bo izšel v jeseni!



PR članek


Več v Slovenija