Ljutomersko drsališče postavljeno, znan je tudi petkov program ob odprtju

Drsališče že stoji, sedaj sledi še zamrzovanje ledene površine. Poleg 300 m2 površine za prosto drsanje, je tudi letos dodatno še steza za drsanje v velikosti 100 m2. Bo pa letos celotno drsališče na prostem.

Prlekija-on.net, nedelja, 1. december 2019 ob 15:27
Postavljanje drsališča v Ljutomeru

Postavljanje drsališča v Ljutomeru

V Ljutomeru so ta teden postavili drsališče, ki bo tudi letošnji december skrbelo za dodatno praznično ponudbo. Drsališče je v enakem obsegu kot lani, poleg 300 m2 površine za prosto drsanje, je tudi letos dodatno še steza za drsanje v velikosti 100 m2. Bo pa letos celotno drsališče na prostem, brez šotora. Najem drsališča je izveden pri podjetju Arctic, d.o.o., ki je izvedlo tudi postavitev drsališča v teh dneh, sedaj sledi še zamrzovanje ledene površine. Drsanje bo brezplačno, najem drsalk bo stal 1 evro, ob drsališču pa bo zagotovljena gostinska ponudba.

Drsališče se bo uradno odprlo v petek, 6. decembra, ob 17. uri, ko bo hkrati tudi prižig lučk v mestu. Na otvoritvi bodo nastopile tekmovalke v umetnostnem drsanju Drsalnega kluba Celje.

Drsališče bo odprto vse do 12. januarja 2020.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Otvoritvena zabava v klubu Klet

V centru Ljutomera se je odprl klub Klet

nedelja, 15. december 2019 ob 12:53
3. Božična tržnica v Ljutomeru

Na Božični tržnici tokrat dišalo po palačinkah

sobota, 14. december 2019 ob 12:39