Do zdravstvenih delavcev se je nasilno obnašal in ni želel, da mu pomagajo

Zdravstveni delavci so mu na dom prišli nudit zdravniško pomoč

Prlekija-on.net, torek, 17. december 2019 ob 08:49
Zdravstveni delavci so mu na dom prišli nudit zdravniško pomoč

Zdravstveni delavci so mu na dom prišli nudit zdravniško pomoč

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 16. decembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 08.15 so posredovali v okolici Ormoža, kjer je v hiši ležala bolna starejša ženska in odklanjala pomoč domačih. Na kraj so poklicali reševalce iz ZD Ormož, kateri so poskrbeli za žensko.

Ob 14.36 so bili napoteni v Podgorce, kjer se je s štirikolesnikom v naravnem okolju prevažal krajan. Zoper kršitelja sledi hitri postopek, zaradi kršitev določil Zakona o ohranjanju narave.

Ob 18.55 so bili obveščeni, da se v okolici Ormoža oseba nasilno obnaša do zdravstvenih delavcev, ki so mu na dom prišli nudit zdravniško pomoč. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za osebo, ki boleha za sladkorno boleznijo in ni želel, da mu pomagajo. Ima pa tudi druge zdravstvene težave. Oseba je bila hospitalizirana v psihiatrično bolnico. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 20.35 so bili obveščeni o podrtem lesenem električnem drogu v naselju Sodinci. Patrulja je na kraju ugotovila, da se je zaradi močnega vetra odlomil dotrajani leseni drog, kateri se je naslonil na ograjo balkona stanovanjske hiše. Na kraj so prišli delavci Elektra, kateri so izklopili električno energijo in začasno vzpostavili drog. Zadevo so policisti zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 21.35 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom s kraja. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani voznik z neznanim vozilom zaradi nepravilne strani vožnje trčil v prometni znak in ga prevozil ter odpeljal s kraja. Za neznanim voznikom zbirajo obvestila in po zbranih obvestilih bodo zadevo ustrezno zaključili.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano mladoletnico našli

četrtek, 25. april 2024 ob 13:39
Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41