Voznik, ki je z vozilom zapeljal v zbiralnik vode, bil močno pod vplivom alkohola

Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče je bil voznik izsleden doma, kjer je zaradi močne vinjenosti spal in se ga sprva ni dalo zbuditi in opraviti preizkusa alkoholiziranosti

Prlekija-on.net, petek, 27. december 2019 ob 10:41
Z vozilom je končal v zbiralniku vode

Z vozilom je končal v zbiralniku vode

V torek, 24. decembra, malo po 15. uri so bili policisti s strani občana obveščeni, da je v Radencih pri trgovskem centru voznik osebnega avtomobila zapeljal naravnost v zbiralnik vode in je vozilo v celoti pod vodo, o čemer smo že poročali. Občan je skočil v vodo in vozniku pomagal iz vozila in nato iz vode.

Ob prihodu policistov na kraj dogodka so voznika s kraja že odpeljali. Vozilo so iz vode potegnili gasilci.

Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče je bil voznik izsleden doma, kjer je zaradi močne vinjenosti spal in se ga sprva ni dalo zbuditi in opraviti preizkusa alkoholiziranosti. Voznik je bil nato zbujen in mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, katerega je odklonil, so sporočili iz PU Murska Sobota.

Odrejen mu je bil strokovni pregled v ZD Gornja Radgona, katerega je prav tako odklonil. Zoper povzročitelja prometne nesreče so policisti na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

Vozilo v vodi
Voznik je z vozilom končal v zbiralniku vode


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika