15. Štefanovega turnirja v Juršincih se je udeležilo 26 ekip

V finalu sta se pomerili ekipi ŠIC bar in KMN Majolka, kjer so na koncu odločali kazenski streli, zmagala pa je ekipa KMN Majolka

Ivan Trunk, četrtek, 9. januar 2020 ob 09:44
Zmagala je ekipa KMN Majolka

Zmagala je ekipa KMN Majolka

Športno Društvo Juršinci je v četrtek, 26. decembra, organiziralo že 15. Štefanov turnir v malem nogometu, ki je potekal v športni dvorani v Juršincih. Štefanovega turnirja se je udeležilo 26 ekip: Kmetija Hrga, Gostilna pri Ovinku, Black bar, ŠD Velka, Arhides, KMN Vitomarci, Klateži - bar Kaučič, Virtuozi Destrnik, Podunca United team, Jagoda Všečka ŠD Juršinci, ŠD Trniče, Kavarna Bodi, NK Turbo, Zvone Team ŠP Gabrnik, ŠIC bar, RC Trcko, Prevozništvo Bohak, KMN Majolka, KMN Sveta Trojica U-15, Bar Marjana, Silfas, ŠD Selan, Arol d.o.o., Bar Pod Cerkvico, Žalčani in Krodo šotori.

V četrtfinale so se uvrstile naslednje ekipe: ŠIC bar, Black bar, KMN Vitomarci, Virtuozi Desternik, Zvone Tam ŠP Gabrnik, KMN Majolka, Bar Pod Cerkvico in RC Trcko. V finalu sta se pomerili ekipi ŠIC bar in KMN Majolka. Ker je bil rezultat med tekmo izenačen so na koncu odločali kazenski streli, kjer je več sreče imela ekipa KMN Majolka in tako osvojila 1. mesto. Tudi za 3. mesto so bili odločilni 6-m kazenski streli, kjer sta se pomerili ekipi Virtuozi Destrnik in Bar Pod Cerkvico, kjer je več sreče imela ekipa Bar Pod Cerkvico in tako osvojila 3. mesto.

Končni vrstni 15. Štefanovega turnirja 2019:

  1. KMN Majolka
  2. ŠIC bar
  3. Bar Pod Cerkvico
  4. Virtuozi Destrnik

Posebnost 15. Štefanovega turnirja so bili fantje iz ekipe KMN Sveta Trojica U-15, ki so zbrali toliko poguma in volje po tekmovanju, da so se podali na ta turnir. Na koncu turnirja sta Kristjan Lovrec predsednik ŠD Juršinci in Dragica Toš podžupanja Občine Juršinci podelila pokale, denarne nagrade in medalje najboljšim igralcem.

All star ekipa na 15. Štefanovem turnirju 2019 so: Timi Krajnc (KMN Majolka), najboljši vratar, najboljši igralci: Mitja Gašparič (ŠIC bar), Sebastjan Krajnc (KMN Majolka), David Fleten (Virtuozi Desternik) in Jeremy Bukovec (Bar Pod Cerkvico).