Na 11. memorialu Franca Škrinjarja slavila ekipa A in S

Nastopilo je 30 ekip, v izločilne obračune pa so se uvrstile ekipe ŠD Cven, Vietnam, Šic bar, Ekosen, RC Trcko, AC Ravne, Gostilna Kurbos ter A in S

Prlekija-on.net, nedelja, 12. januar 2020 ob 14:48
Ekipa A in S

Ekipa A in S

V soboto, 11. januarja, se je v Ljutomeru v športni dvorani ŠIC, odvijal 11. memorial v spomin Škrinjar Francu. Tekme so se pričele že dopoldan, prijavljenih pa je bilo rekordnih 30 ekip iz celotne Slovenije in tudi Hrvaške, ki so skupaj odigrale 46 tekem.

Ekipe so se najprej med seboj pomerile v desetih skupinah, v izločilne obračune pa so se uvrstile ekipe ŠD Cven, Vietnam, Šic bar, Ekosen, RC Trcko, AC Ravne, Gostilna Kurbos ter A in S. V polfinalu so se nato med seboj pomerile ekipe Vietnam - Šic bar ter RC Trcko - A in S, v finalu pa je sledil obračun med ekipama Šic bar ter A in S, kjer so po kazenskih strelih slavili slednji. Tretje mesto je zasedla ekipa RC Trcko.

Za igralca turnirja je bil razglašen Urban Senekovič (Šic bar), za vratarja turnirja Edis Kukavica (A in S), strelec turnirja pa je s šestimi zadetki postal Domen Klajnšek (Šic bar).

Četrtfinale:

ŠD Cven - Vietnam 1:1 (2:3 po kazenskih strelih)
Šic bar - Ekosen 1:1 (3:2 po kazenskih strelih)
RC Trcko - AC Ravne 3:1
Gostilna Kurbos - A in S 0:1

Polfinale:

Vietnam - Šic bar 0:6
RC Trcko - A in S 1:1 (3:4 po kazenskih strelih)

Tekma za 3. mesto:

Vietnam - RC Trcko 0:2

Finale:

Šic bar - A in S 1:1 (2:3 po kazenskih strelih)



Več v Šport