V OO DeSUS Radenci za nujne spremembe v vodstvu stranke

Prav tako so ugotovili, da brez temeljitih sprememb ne vidijo svetle prihodnosti za stranko DeSUS

Prlekija-on.net, sreda, 15. januar 2020 ob 13:47
Srečanje s kandidatko za predsednico stranke DeSUS Aleksandro Pivec

Srečanje s kandidatko za predsednico stranke DeSUS Aleksandro Pivec

Občinski odbor DeSUS Radenci je v petek, 10. januarja, v Zdravilišču Radenci organiziral srečanje s kandidatko za predsednico stranke DeSUS Aleksandro Pivec. Srečanja so se udeležili predstavniki Občinskih odborov DeSUS iz Pomurja, večina delegatov 11. Kongresa stranke DeSUS iz Pomurja, člani OO Radenci, pridružil pa se jim je tudi predsednik Pokrajinskega odbora Ptuj-Ormož Emil Kumer.

Po predstavitvi kandidatke Aleksandre Pivec in njenega programa se je razvila argumentirana razprava s strani udeležencev srečanja, ki so bili enotnega mnenja, da mora na prihajajočem kongresu priti do nujnih sprememb v vodstvu stranke DeSUS, prav tako pri vodenju in delu organov. Ugotovili so tudi, da brez temeljitih sprememb ne vidijo svetle prihodnosti za stranko DeSUS.

V Občinskem odboru DeSUS Radenci in še nekaterih drugih odborih iz Pomurja pa hkrati ugotavljajo, da bo v primeru zmage sedanjega predsednika Karla Erjavca prišlo do večjega izstopa članov, s tem pa do vprašanja smiselnosti obstoja občinskih odborov DeSUS.



Več v Politika