To je fotorobot storilca, ki je zvezal starejšo žensko in jo oropal. Ga prepoznate?

Neznani storilec je prišel v hišo in starejšo žensko zvezal ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom.

Prlekija-on.net, petek, 17. januar 2020 ob 12:43
Fotorobot storilca

Fotorobot storilca

14. januarja so bili policisti obveščeni o ropu v stanovanjsko hišo v naselju Beznovci. Neznani storilec je prišel v hišo in starejšo žensko zvezal ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila. Iz PU Murska Sobota so posredovali sliko fotorobota in pozivajo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o kaznivem dejanju, da pokličete na tel. št. 113 oz. na anonimni tel. št. 080 1200.

Ženska je bila pri dejanju poškodovana. Policisti so izvajali aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami, ki so jih postavili v okolici. Takšnemu dogodku smo v zadnjih dveh mesecih tako priča že tretjič, sredi novembra po ropu pošte v Veržeju ter nato še sredi decembra po ropu pošte v Trnovski vasi.

[ALI POZNATE STORILCA ROPA ?] 13. januarja smo bili policisti obveščeni o ropu v stanovanjsko hišo v naselju Beznovci....

Objavil/a Policijska uprava Murska Sobota / Police Directorate Murska Sobota dne Petek, 17. januar 2020


Več v Črna kronika