Neznani moški in ženska odtujila prenosni računalnik iz trgovine v Ormožu

Neznanca sta izkoristila ukvarjanje prodajalke z drugo stranko in odtujila prenosni računalnik

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. januar 2020 ob 20:52
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 17. januarja, ob 12:30 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 14:17 uri so bili obveščeni o tatvini prenosnega računalnika v eni od trgovin v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta neznani moški in ženska izkoristila ukvarjanje prodajalke z drugo stranko in odtujila prenosni računalnik. Po prejeti pisni prijavi bodo evidentirali kaznivo dejanje in zadevo po vseh zbranih obvestilih zaključili s kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

V soboto, 18. januarja, ob 09.00 so v Bresnici obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo.

Ob 16.55 so imeli v postopku državljana Hrvaške, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Ugotovljeno je bilo, da je hrvaški državljan vozil motorno vozilo pod vplivom alkohola, saj je bil rezultat kar 0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje, izdelani vsi dokumenti, zatem pa je bil odpeljan v takojšnji postopek na Okrožno sodišče na Ptuju.

V nedeljo, 19. januarja, ob 13.22 so posredovali v okolici Svetega Tomaža, kjer so zaradi kršitve javnega reda in miru kršitelju izdali plačilni nalog. Ob 19.23 so v Podgorcih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Ob 19.25 so v Šalovcih prijeli državljana Maroka, kateri je ilegalno vstopil v našo državo. Po končanem postopku bo vrnjen hrvaškim varnostnim organom.



Več v Črna kronika