Ljutomerčanka se bo potegovala za laskavi naziv Miss Earth Slovenija

Med 14 finalistkami letošnjega lepotnega izbora je tudi Natalija Nemec iz Ljutomera

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. februar 2020 ob 19:15
Natalija Nemec iz Ljutomera

Natalija Nemec iz Ljutomera

Miss Earth je mednarodno licenčno lepotno tekmovanje, katerega slogan je »Beauty with a cause«, kar pomeni lepoto z določenim namenom. Kot pojasnjujejo organizatorji, pri tem ne gre zgolj za običajen lepotni shod, ampak mnogo več. Prioritete tekmovanja so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.

Te dni organizator tega tekmovanja v Sloveniji, predstavlja finalistke, ki se bodo pomerile za laskav naziv Miss Earth Slovenija. Med 14 finalistkami letošnjega lepotnega izbora je tudi Natalija Nemec iz Ljutomera.

Kot je povedala v video predstavitvi, je končala farmacevtsko šolo, zadnja leta pa je bila aktivna v tujini kot model in igralka. Miss Earth jo je navdušil, ker so poleg lepote v ospredju tudi osebnost, iznajdljivost in poznavanje samega sebe, še je med drugim povedala v predstavitvi, katero si lahko ogledate v priloženem videu.

Do meseca junija se bo zvrstilo šest ocenjevalnih srečanj, 18. junija pa bodo v Festivalni dvorani Ljubljana okronali naslednico aktualne lepotne kraljice Charnée Bijön Bonno.

Nina Brunec iz Dolnje Bistrice

Finalistka Miss Earth Slovenija tudi 27-letna Prekmurka


Miss Earth Slovenije 2020 ! Predstavljamo vam finalistko NATALIJO NEMEC iz Ljutomera. Video predstavitev...

Objavil/a Miss Earth Slovenija dne Ponedeljek, 03. februar 2020

Natalija Nemec

Objavil/a Miss Earth Slovenija dne Ponedeljek, 27. januar 2020


Več v Družabno