Na 5. turnirju v pikadu PGD Koračice tekmovalo 19 moških in štiri ženske ekipe

Tekmovanje so pripravili v gasilskem domu Koračice ter je bil organiziran za domača društva iz občine Sveti Tomaž in povabljene ekipe od drugod

Ivan Trunk, sreda, 5. februar 2020 ob 07:35
5. turnir v pikadu PGD Koračice

5. turnir v pikadu PGD Koračice

V soboto, 11. januarja, so gasilci PGD Koračice organizirali 5. turnir v pikadu v igri 301 Liga Masters Out. Tekmovanje so pripravili v gasilskem domu Koračice ter je bil organiziran za domača društva iz občine Sveti Tomaž in povabljene ekipe od drugod. Na turnirju je tekmovalo 19 moških in 4 ženske ekipe.

V ženski konkurenci so tekmovale naslednje ekipe: PGD Ivanjkovci, ŠD Sveti Tomaž, PGD Koračice 1 in PGD Koračice 2, pri moških pa ekipe: PGD Ivanjkovci 1, PGD Ivanjkovci 2, PGD Ključarovci pri Ormožu, PGD Radoslavci 1, PGD Radoslavci 2, PGD Desnjak, KMN Tomaž 1, KMN Tomaž 2, KMN Tomaž 3, Klub Prekrasnih 1, Klub Prekrasnih 2, SD Tomaž, Tomos klub, ŠD Tomaž in PGD Koračice 1, 2, 3, 4, 5.

Končni vrstni red pri ženskih je sledeči: ŠD Tomaž, PGD Ivanjkovci in PGD Koračice 1, pri moških pa so prva tri mesta zasedle ekipe: PGD Ivanjkovci 1, PGD Ključarovci in PGD Koračice 3.



Več v Šport