Kolesar padel in umrl naravne smrti

Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in ugotovili, da je bil kolesar v nesreči udeležen sam. Okoliščine na kraju prometne nesreče so že takrat kazale na to, da je moški padel zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja.

Prlekija-on.net, četrtek, 20. februar 2020 ob 12:01
Moški je pri padcu s kolesom umrl naravne smrti

Moški je pri padcu s kolesom umrl naravne smrti

V soboto, 8. februarja, smo poročali, da je na Ulici Lackove čete v Račah padel 49-letni kolesar, ki je kasneje v UKC Maribor umrl. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in ugotovili, da je bil kolesar v nesreči udeležen sam. Okoliščine na kraju prometne nesreče so že takrat kazale na to, da je moški padel zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja.

Iz UKC Maribor so policiste včeraj obvestili, da je moški umrl naravne smrti in ne zaradi poškodb, ki jih je zadobil ob padcu. Zaradi opisanega tega dogodka ne bodo več obravnavali kot prometno nesrečo IV. kategorije. Policisti bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

V letošnjem letu se je na območju PU Maribor zgodila ena prometna nesreča IV. kategorije v kateri je ena oseba umrla. V enakem obdobju lanskega leta so obravnavali dve taki prometni nesreči, v katerih sta umrli dve osebi.

Kolesarja so odpeljali v UKC Maribor, kjer je pozneje umrl

Kolesar padel in pozneje v bolnišnici umrl




Več v Črna kronika