Impaled Nazarene zavzeli prenovljeni Unterhund

V Ormožu so nastopili Impaled Nazarene, Nephrolith in Küzlavec

Dejan Razlag, nedelja, 30. januar 2011 ob 11:43
Impaled Nazarene

Impaled Nazarene

V prenovljenem ormoškem klubu Unterhund se je sinoči po daljšem času spet zgodil koncert, ki so ga organizirali Bangyourbrain.com & Unterhund Ormož. Zbrano množico so najprej ogreli "black pussy crust iz Küzldorfa" Küzlavec in black metalci Nephrolith iz Bleda. Nato so oder zavzeli finski grindcore/punk rock/metalci Impaled Nazarene in Unterhund je eksplodiral.

Dolga leta čakajoča ormoška publika na kak večji tak dogodek, si je dala duška, v prvih vrstah pa v tistem času ni bilo ravno varno "srebati kavice".

Sluti666 in banda so publiki servirali komade kot so The Horny and the Horned, Let's Fucking Die, We're Satan's Generation, Zero Tolerance, Blood Is Ticker Than Water, Hardboiled And Still Hellbound, I Am The Killer Of Trolls, Sadhu Satana, Armageddon Death Squad, ... in za konec Total War - Winter War.

Predotvoritveni koncert v prenovljenem Unterhundu je uspel, sedaj samo upamo, da bodo podobni koncerti v Ormožu spet na rednem mesečnem redu, saj je Unterhund edini tak klub v Prlekiji, kjer na svoj račun lahko pridejo ljubitelji alternativne scene.


Več v Družabno