Nedeljski koncert prestavljen: Jan Plestenjak pride v Ljutomer 27. marca

Organizator koncerta se je za prestavitev odločil iz preventivnih razlogov, zaradi novega koronavirusa

Prlekija-on.net, četrtek, 5. marec 2020 ob 14:09
Janu bo v Ljutomeru na svoj 47. rojstni dan delala Nina Pušlar

Janu bo v Ljutomeru na svoj 47. rojstni dan delala Nina Pušlar

Zaradi novega koronavirusa so tako po Evropi, kot tudi pri nas v Sloveniji, že odpovedani oz. prestavljeni številni dogodki. Iz preventivnih razlogov se je za prestavitev odločil tudi organizator koncerta Jana Plestenjaka in Danijele v dvorani ŠIC Ljutomer. Koncert je bil prvotno načrtovan v nedeljo, 8. marca 2020, po dogovoru pa je bil določen nov datum.

Tako bo Jan Plestenjak v Ljutomeru gostoval v petek, 27. marca 2020. Na dan, ko bo Jan praznoval svoj rojstni dan, pa mu bo družbo na odru delala Nina Pušlar. Vsi tisti, ki bi želeli biti prisotni na tem koncertu in že imate kupljene vstopnice, boste s temi vstopnicami lahko prišli na koncert 27. marca 2020.

V primeru, da ste kupili vstopnici in ne boste mogli biti na koncertu 27. marca, lahko vstopnice vrnete od ponedeljka 9. marca do petka 20. marca na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili in vrnili vam bodo kupnino.

Prosijo za razumevanje.

Jan bo tako v Ljutomeru nastopil na isti dan kot pred desetimi leti, ko je praznoval svoj 37. rojstni dan, družbo pa mu je na odru prav tako delala Nina Pušlar.

Jan Plestenjak

Jan Plestenjak ob rojstnem dnevu na ljutomerskem odru


Nina Pušlar in Jan Plestenjak