Voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča in pristala na strehi

Na cesti med Savci in Svetim Tomažem je osebno vozilo zapeljalo s cestišča v obcestni jarek, kjer se je prevrnilo in obstalo na strehi

Prlekija-on.net, petek, 6. marec 2020 ob 07:36
Na kraju prometne nesreče, foto: 112 Ptuj

Na kraju prometne nesreče, foto: 112 Ptuj

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da se je v petek, 5. marca, ob 5.25, na relaciji Savci - Sveti Tomaž, zgodila prometna nesreča. Udeleženo je bilo eno osebno vozilo, ki je zapeljalo s cestišča v obcestni jarek, kjer se je prevrnilo in obstalo na strehi. Gasilci PGD Ormož in Ptuj so zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa in na vozišče ter nudili pomoč reševalcem NMP Ormož. Poškodovano voznico so reševalci na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Ptuj.

Promet je bil tam nekaj časa oviran.

Iz PP Ormož so sporočili, da so ob 5:20 bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na regionalni cesti izven naselja Sveti Tomaž. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilo ter zapeljala v levo izven vozišča, kjer je vozilo obstalo na strehi. Voznica je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico na Ptuju, kje je bilo ugotovljeno, da se je lahko telesno poškodovala in je ostala na opazovanju v SB Ptuj.

Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

SVETI TOMAŽ Savci 06.03.2020 5:27 Prometna nesreča Sveti Tomaž-Savci

Objavil/a 112 PTUJ dne Četrtek, 05. marec 2020


Več v Črna kronika