Letos boste z darilom za Valentinovo osrečili!

Prlekija-on.net, sreda, 2. februar 2011 ob 22:40
Poljub

Poljub

Pa še kako! In veste zakaj? Dovolite, da vam razložimo. Valentinovo se spet nezadržno bliža in prišel je čas, ko partnerja razveselimo z darilom. Razen, če ga ne. Po navadi, ne vemo kaj bi kupili vse do zadnjega dne, zato se na koncu odločimo za medvedka in čokolado. Kar je super darilo, ampak medvedkov in čokolad imamo že polno, saj ga dobimo vsako leto za Valentinovo.

Naj si vaš partner letošnje darilo zapomni! Naj ga osreči v trenutku, ko ga prejme in zatem še vsak dan! S tem, pa bo še najbolj osrečil Vas, ki ste mu darilo podarili! Se še vedno sprašujete, kaj bi to lahko bilo? No, naj vam zaupamo. Parfum! In zakaj ravno parfum?

To, da prijetno diši, verjetno ni potrebno posebej omenjati. Vendar je parfum  mnogo več, kot le prijeten vonj. Parfum je del naše osebnosti. Pooseblja in poudarja to kar smo in nam daje dodatno samozavest. S parfumom postavimo piko na i in utrdimo naš vtis. Pa še nekaj!  Vonj ljubljene osebe si za vedno zapomnimo in ko ga ponovno doživimo nam prikliče prijetne spomine.

Letos bo vaše darilo posebno

Na parfume smo vsi nori, tako ženske kot moški. Čeprav moški tega ne izkazujejo preveč očitno, so pa kljub temu ponosni na svoje »stekleničke« in radi lepo dišijo. In kako izbrati parfum za partnerja? To lahko storite na več načinov. Lahko ga »prikrito« vprašate, lahko vprašate prijatelje, preverite katere parfume že uporablja in …. odločitev verjetno ne bo težka.

Parfumi so dragi, kako kupiti parfum poceni? Res je, parfumi v parfumerijah dosegajo sorazmerno visoke cene. Svetujemo vam nakup preko spleta! Spletična.si ima v svoji ponudbi original parfume priznanih blagovnih znamk na račun manjših manipulativnih stroškov nižje cene tudi do 70 odstotkov. Naročilo preko spleta je enostavno, vpišete svoje ime, priimek, naslov, email in parfum Vam pošljejo po pošti. Račun poravnate poštarju ob prevzemu ali pa plačate s kartico, Paypalom ali Moneto. Imajo že prek 20.000 zadovoljnih kupcev, ki so s storitvami zadovoljni. Temu priča tudi preko 28.000 prijateljev na facebooku.

Letos bo vaše darilo posebno

AKCIJA Valentinovo

Od 3. februarja do vključno 6. februarja se Vaš nakup še posebej obrestuje. Za vse nakupe med 30 € in 50 € prejmete darilo set za manikuro Sally Hansen v vrednosti 9,72€. Za vse nakupe med 50 € in 100 € prejmete darilo set za profesionalno manikuro Sally Hansen v vrednosti 10,80 €. In za vse nakupe nad 100 € poleg brezplačne poštnine še darilo paletka Elizabeth Arden v vrednosti 11,64 €. Za unovčitev akcije morate pri nakupu v komentar napisati besedo: VALENTINOVO.

Parfum je veliko več, kot le dišava
Parfum je veliko več, kot le dišava

Poskrbite, da boste svojega partnerja letos zares osrečili in naročite parfum še danes. Obiščite spletno stran www.spleticna.si  in izbirajte med več kot 2000 parfumi. Lahko tudi pošljete e-mail na info@spleticna.si ali pa pokličete na 01/427-46-89.  Vaš partner Vam bo hvaležen.

PR


Več v Slovenija