Voznik trčil v kolesarja, ki se je pri tem huje poškodoval

V Spodnjem Krapju voznik osebnega avtomobila v križišču ni vozil po desni strani smernega vozišča ampak je zapeljal na levo stran, kjer je z vozilom trčil v kolesarja

Prlekija-on.net, torek, 17. marec 2020 ob 07:50
Kolesar se je v nesreči hudo telesno poškodoval in je bil odpeljan na zdravljenje v murskosoboško bolnišnico

Kolesar se je v nesreči hudo telesno poškodoval in je bil odpeljan na zdravljenje v murskosoboško bolnišnico

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, eno prometno nesrečo v kateri se je na oseba hudo telesno poškodovala, tri kršitve javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.

V Spodnjem Krapju voznik osebnega avtomobila v križišču ni vozil po desni strani smernega vozišča ampak je zapeljal na levo stran, kjer je z vozilom trčil v kolesarja. Kolesar se je v nesreči hudo telesno poškodoval in je bil odpeljan na zdravljenje v murskosoboško bolnišnico.

Na področju kriminalitete so v Ižakovcih obravnavali tatvino udarnega kladiva, v Lipovcih goljufijo, v Lendavi ter Domajincih nasilje v družini. Enemu kršitelju je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali



Več v Črna kronika