Zagorelo v drvarnici, ogenj se je razširil še na ostrešje stanovanjske hiše

Ponoči je zagorelo v drvarnici zraven stanovanjske hiše. Požar se je razširil tudi na ostrešje stanovanjske hiše, ki je deloma pogorelo.

Prlekija-on.net, sreda, 1. april 2020 ob 08:23
Ponoči je zagorelo v drvarnici zraven stanovanjske hiše

Ponoči je zagorelo v drvarnici zraven stanovanjske hiše

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, požar ter kršitev prepovedi kurjenja v naravi.

Na področju kriminalitete, so policisti Policijske postaje Murska Sobota, obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in kaznivo dejanje Goljufije. Radgonski policisti pa so sprejeli prijavo kaznivega dejanja Neplačevanje preživnine.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Ob 02.06 so bili s strani Centra za obveščanje obveščeni, da so bili obveščeni o požaru v naselju Dobrovnik, kamor so tudi napotili gasilce. Policisti so zaenkrat na kraju ugotovili, da je zagorelo v drvarnici zraven stanovanjske hiše. Požar se je razširil tudi na ostrešje stanovanjske hiše, ki je deloma pogorelo. Požar so omejili in pogasili domači in okoliški gasilci. Vzrok požara in višina materialne škode bosta znana po opravljenem ogledu.

Občanu, ki je v gozdu, v okolici Lendave, kljub prepovedi kurjenja na prostem, zakuril vejevje, je bil izdan plačilni nalog.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

INTERVENCIJA: POŽAR-1.4.2020, Lokacija:Dobrovnik, Čas: 02:10- 06:45 Poškodovana drvarnica in stanovanjski...

Objavil/a PGD Dobrovnik / ÖTE Dobronak dne Torek, 31. marec 2020


Več v Črna kronika