Ormoški policisti obravnavali samomor

V zvezi ugotovitev na kraju sledi poročilo na državno tožilstvo

Prlekija-on.net, sreda, 8. april 2020 ob 19:09
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 6. aprila, ob 14.12 so bili napoteni na kraj samomora. V zvezi ugotovitev na kraju sledi poročilo na državno tožilstvo. Ob 16.23 so na zaprosilo zdravnika nudili asistenco pri hospitalizaciji bolnika.

Ob 18.00 so prijeli 2 tujca, državljana Afganistana, katera sta pred tem ilegalno vstopila v našo državo. Po končanem postopku bodo tujca vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 19.58 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kat. In udeležbo divjadi. Policisti so na kraju izdali obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 22.02 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov prekrška. Zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 05:58 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kat. In udeležbo divjadi. Policisti so na kraju izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

V torek, 7. aprila, ob 8:50 uri so v naselju Trgovišče imeli v postopku tujega državljana za katerega je bilo ugotovljeno, da je kršil določila Zakona o tujcih in Zakona o prijavi prebivališča za kar mu je bil izdan plačilni nalog, po končanem postopku je bil napoten na diplomatsko konzularno predstavništvo matične države za ureditev dokumentov.

Ob 10:50 uri so bili na kraju požara na stanovanjski hiši, kjer je zagorelo ostrešje hiše. Požar so lokalizirali in omejili lokalni gasilci. Opravljen je bil ogleda kraja, po zbranih obvestilih bodo podali poročilo o dogodku na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12:15 uri so na mejnem prehodu Zavrč hrvaškim varnostnim organom izročili dva državljana Afganistana, katera sta bila prijeta pri ilegalnem prehodu državne meje prejšnji dan.

Ob 21.29 so bili obveščeni o dogodku. V Žerovincih je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 22.30 so ponovno obravnavali povoženje divjadi. Tokrat v Središču ob Dravi. Prav tako so vozniku izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika