Mopedist in motorist, ki sta bila pod vplivom alkohola, sta se huje poškodovala

62-letni mopedist je bil vidno pod vplivom alkohola in je trčil v prometni otok, 57-letni motorist pa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel v organizmu 0,98 mg/l alkohola.

Prlekija-on.net, petek, 10. april 2020 ob 13:55
Oba so z reševalnim vozilom odpeljali v SB Ptuj

Oba so z reševalnim vozilom odpeljali v SB Ptuj

Včeraj, malo po 15. uri je na Osojnikovi cesti na Ptuju, zaradi nepravilne strani in smeri vožnje, 62-letni mopedist trčil v prometni otok. Zaradi tega je padel po vozišču in se hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v SB Ptuj.

Ker je bil voznik vidno pod vplivom alkohola so mu policisti odredili strokovni pregled. Analiza krvi in urina bo znana šele v prihodnjih dneh.

Policisti mu bodo izdali plačilni nalog, pristojnemu tožilstvu pa bodo podali poročilo.

Tudi motorist krepko pod vplivom alkohola

Včeraj popoldan pa je v naselju Njiverce, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, padel in se hudo telesno poškodoval 57-letni voznik motornega kolesa. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel v organizmu 0,98 mg/l alkohola. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v SB Ptuj.

Policisti bodo zoper njega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču, pristojnemu tožilstvu pa bodo podali poročilo.



Več v Črna kronika