Glinasti Golobi se vračajo na glasbene odre

Koncert bo v petek, 25. februarja ob 21. uri v Bar Klubu v Ljutomeru

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. februar 2011 ob 11:45
Glinasti Golobi

Glinasti Golobi

Glasbena skupina Glinasti Golobi, ki so aktivno delovali od leta 1993 do 2000, so se odločili za ponovno vrnitev na odre, čeprav v malo spremenjeni postavi. V svojem času je skupina veljala za eno boljših na pomurski glasbeni sceni, v rodnem Ljutomeru pa je imela prav poseben, skorajda kultni status. Golobi, ki so bili mnogim znani kot avtorji domačih uspešnic kot so "Joža", "Kolega", "Wh...o Cares", "Breakfast", predstavljajo začetek svežega glasbenega izdelka.

Za glasbeni prvenec nove nastajajoče zgoščenke so posneli tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal na koncertru v petek, 25. februarja v Bar Klubu v Ljutomeru, in se bo pričel ob 21. uri.

Videospot je režiral Robi Hedzet, ki je nazadnje posnel videospot za novi Alyin singel "Tu in zdaj", drugače pa redno sodeluje s slovensko produkcijsko hišo KN Production. Za kamero je poskrbel David Burk, specialne FX efekte pa je prispeval priznan hrvaški grafičar Dražen Zeljković.

Snemanje je potekalo na mariborskem letališču, natančneje v velikem najetem potniškem letalu. Fantje so k sodelovanju povabili tudi  bivšo sanjsko žensko in Playboyevo zajčico Mišo Margan, katera se je vabilu takoj odzvala in tako v videospotu odigrala privat stevardeso.

Vabljeni na ogled videospota, na druženje ob hrani in pijači in koncertu, kjer bodo fantje ponovno zavzeli oder s starimi hiti in svežimi komadi, ki bodo na novi prihajajoči CD zgoščenki.

Spodaj si lahko ogledate trailer za videospot, več o skupini pa izveste na njihovi prenovljeni spletni strani www.glinastigolobi.com.

Glinasti golobi - Falling from the stars (trailer)



Več v Družabno