Iz hleva so jim ukradli race tekačice

Policisti so zjutraj bili obveščeni o tatvini treh rac tekačic iz hleva v naselju Cvetkovci

Prlekija-on.net, sreda, 22. april 2020 ob 08:38
Nepridipravi so ukradli tri race tekačice

Nepridipravi so ukradli tri race tekačice

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 21. aprila, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7:40 uri so bili obveščeni o tatvini treh rac tekačic iz hleva v naselju Cvetkovci. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Ob 7:53 uri je patrulja v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji, na glavni cesti I/2 na prehodu ceste čez železniško progo, obravnavala prometno nesrečo I. kategorije. Vozniku tovornega vozila je bil na kraju izdan/vročen plačilni nalog. Ob 13:03 uri so bili obveščeni o sumu kršitve aktualnega odloka Vlade RS v zvezi COVID-19. Po vseh zbranih obvestilih bo zadeva ustrezno zaključena.

Ob 15:44 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v okolici Miklavža pri Ormožu. Po opravljenih razgovorih s udeleženci, je bilo ugotovljeno, da ne gre za kršitev.

Ob 00.07 so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi v naselju Krčevina. Ker sta voznik in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, so odstopili od ogleda.

Ob 01.48 so intervenirali v naselju Velika Nedelja, kjer bo po zbranih obvestilih kršitelju izdan plačilni nalog. 0b 06.17 uri so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi v naselju Sodinci. Ker sta voznik in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, smo odstopili od ogleda.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika