Čelno trčila voznik mopeda in voznik motornega kolesa

Ena oseba je na kraju zaradi hudih poškodb umrla, drugi udeleženec pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v UKC Maribor

Prlekija-on.net, nedelja, 3. maj 2020 ob 08:56
En voznik je umrl, drugi je bil odpeljan v UKC Maribor

En voznik je umrl, drugi je bil odpeljan v UKC Maribor

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Ob 15.20 so bili obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče na cesti med Šalamenci in Vanečo. Z ogledom kraja prometne nesreče, katerega je opravila preiskovalna sodnica ob prisotnosti okrožne državne tožilke, je bilo ugotovljeno, da sta na ravnem delu vozišča, zaradi nepravilne strani vožnje povzročitelja, čelno trčila voznik mopeda in voznik motornega kolesa.

Ena oseba je na kraju zaradi hudih poškodb umrla, drugi udeleženec pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v UKC Maribor. Obe vozili sta bili neregistrirani, voznika v času prometne nesreče nista uporabljala motorističnih čelad.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

Prometna nesreča

Dva 20-letna mopedista čelno trčila, en je umrl




Več v Črna kronika