Gregor Kodila posnel priredbo vsem dobro poznane pesmi Činim pravu stvar

Pesem v originalu izvaja hrvaški avtor Gibonni

Prlekija-on.net, nedelja, 3. maj 2020 ob 19:44
Gregor Kodila - Činim pravu stvar

Gregor Kodila - Činim pravu stvar

Gregor Kodila, nekoč vokalist v mladi pomurski skupini Blind 4 destiny, kasneje pa v skupini Broken Hearts, s katero so izdali kar nekaj svojih skladb ter koncertirali na dogodkih po celi Sloveniji ter pred dobrimi sedmimi leti posneli tudi slovensko različico pesmi Call me maybe, sam pa je pred časom izdal svoj prvenec z naslovom Ona, je tokrat posnel cover vsem dobro poznane pesmi Činim pravu stvar, katero v originalu izvaja hrvaški avtor Gibonni.

Pri snemanju so sodelovali njegovi glasbeni kolegi, s katerimi se zelo dobro razume tudi v privatnem življenju in je z njimi sodeloval že v svojih preteklih projektih.

Brata Roman in Goran Sarjaš, ki spremljata tudi vsem poznanega pevca Luka Basija, nosita največ zaslug. Roman je za cover posnel harmoniko, Goran pa linije bas kitare. Prav tako sta poskrbela za aranžma, miks in mastering skladbe.

Odličen kitarski ritem in vse ostale kitarske vložke je posnel kitarist, ki spremlja tudi Ines Erbus, David Kreslin. Pri snemanju je z ritmi kahona sodeloval tudi Simon Dražnik.

Gregor pravi, da se ob glasbi sprosti in v njej preprosto uživa, zato vsekakor to ni zadnje, kar je posnel. Mogoče je čas, da ob še kakšni priredbi, kmalu izda spet avtorsko skladbo.

Do takrat vam pa želi, da ob tem posnetku uživate in da ostanete zdravi!

Pesmi lahko prisluhnete v videu.



Več v Glasba in film