Nenavadna nesreča: »Pobegli« nakupovalni voziček trčil v vozilo in razsul šipo na vratih

Ormoški policisti so v torek bili obveščeni o dogodku v Ormožu, kjer je enemu od kupcev zaradi močnega sunka vetra »pobegnil« nakupovalni voziček

Prlekija-on.net, sreda, 13. maj 2020 ob 08:54
Nakupovalni voziček je trčil v vozilo

Nakupovalni voziček je trčil v vozilo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 12. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 9:41 uri so bili obveščeni o dogodku v Ormožu. Enemu od kupcev je namreč zaradi močnega sunka vetra »pobegnil« nakupovalni voziček, ki je potem trčil v parkiran osebni avto na parkirišču in ga poškodoval, tako da se mu je sesula šipa na prtljažnih vratih.

Ob 20:32 uri so v naselju Krčevina obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Ker sta voznik in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 20:37 uri pa so v naselju Žerovinci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Ker sta voznik in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ormoški policisti med 4. 5. 2020 in 31. 5. 2020 opravljajo poostren nadzor cestnega prometa - varnost kolesarjev. V sredo bodo opravljali tudi redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bodo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel idr.).

Opravljali bodo tudi nadzor nad spoštovanjem Odloka o začasni splošni prepovedi zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji.



Več v Črna kronika