Optika Dober vid – Eno leto skupaj z vami!

Na njihovi lokaciji, Kolodvorska ulica 18a, Ljutomer, so ob tej priložnosti pripravili srečanje s pogostitvijo

Oglasno sporočilo, nedelja, 14. junij 2020 ob 08:54
Prva obletnica Optike Dober vid

Prva obletnica Optike Dober vid

Optika Dober vid je v soboto, 13. junija, praznovala 1. obletnico poslovanja. Na njihovi lokaciji, na Kolodvorski ulici 18a v Ljutomeru, so ob tej priložnosti pripravili srečanje s pogostitvijo. Gostje so se lahko v prijetnem ambientu in vzdušju optike posladkali in nazdravili z domačo kapljico. Medtem pa so se spogledovali z novimi kolekcijami korekcijskih in sončnih očal.

Lastnica optike, optičarka Tanja Jerebic, pravi: »Delo z ljudmi je moje poslanstvo. Željo po lastni optiki sem uresničila z namenom, da bi lahko lokalnemu prebivalstvu omogočila dodatno ponudbo na optičnem področju. Želim si, da bi ljudje v ožjem in širšem okolju podjetja nosili očala, ki bi bila prilagojena njihovim potrebam in željam, kar lahko dosežemo samo s tem, da se v optiki stranki posvetimo ter s svojo strokovnostjo poskrbimo, da ji izdelamo očala, ki ji bodo nudila najboljši približek naravnemu vidu. Doprinos Optike Dober vid vidim predvsem v skrbi za zdravje in boljši vid ljudi

Vsako soboto v juniju Optika Dober vid nudi 25 % popusta na vsa sončna očala.

Prav tako opravljajo BREZPLAČNE PREGLEDE oči za predpis očal, na katere se lahko naročite preko telefona 041 230 323 ali preko elektronske pošte optika@dobervid.com.

Več o optiki si lahko preberete tudi na njihovi spletni strani www.dobervid.com, sledite jim lahko tudi na Facebooku (Optika Dober vid) in Instagramu (@optikadobervid).



Več v Gospodarstvo