Kolesarka trčila v drog javne razsvetljave in se poškodovala

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali poškodbo osebnega avtomobila, napad na uradno osebo in poškodovanje okenskega stekla na starejši nenaseljeni hiši.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. junij 2020 ob 07:28
Kolesarka je padla zaradi neprilagojene hitrosti

Kolesarka je padla zaradi neprilagojene hitrosti

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru ter povoženje divjadi.

V Murski Soboti je kolesarka, zaradi neprilagojene hitrosti trčila v drog javne razsvetljave ter padla po vozišču. Pri tem se je lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodbo osebnega avtomobila, napad na uradno osebo in poškodovanje okenskega stekla na starejši nenaseljeni hiši.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije bodo danes med 08.00 in 15.00 uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Občane obveščajo, da je zadrževanje v bližini strelišča v navedenem času lahko nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju celotne policijske uprave.



Več v Črna kronika