HappyPek s štirimi novimi zlatimi priznanji

HappyPek z najboljšimi pekovskimi izdelki v letu 2011

Prlekija-on.net, sreda, 9. marec 2011 ob 11:032
Happy mlinski kamen

Happy mlinski kamen

Po treh zlatih odličjih, ki jih je HappyPek ob koncu lanskega leta prejel od srbske oglaševalske zbornice, blagovna znamka žanje nove uspehe. Tokrat ji je Sekcija za pekarstvo Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, podelila kar štiri zlata priznanja. Na že 11. ocenjevanju kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva in testenin je bil HappyPek nagrajen za tri vrste kruha Happy mlinski kamen.
In sicer za koruzno rženega, ajdovega mešanega z orehi in pšeničnega mešanega s semeni, in za orehovo potico.

Happy mlinski kamen je kruh iz krušne peči v obliki tradicionalnega kamnitega mlinskega kolesa in je ključni izdelek HappyPek pekarne. Vse nagrajene vrste kruha Happy Mlinski kamen so pripravljene iz najbolj kakovostnih sestavin in po tradiciji preteklih generacij. Narejeni so po domači recepturi iz moke, vode, kvasa in soli ter ne vsebujejo aditivov. Žita so zmleta z mlinskimi kamni, pri čemer ob mletju ne prihaja do visokih temperatur, zato moka ohranja vse svoje kvalitetne lastnosti. Kruh, ki je nato spečen v pravi krušni peči, ima obliko, ki je priročna za rezanje, zato Happy Mlinski kamen odlikujeta hrustljava skorjica in mehka ter sočna sredica.

Pri HappyPeku sicer veliko pozornosti posvečajo kakovosti proizvodov, skušajo biti čim bolj kreativni pri okusih, poslušajo potrošnike in se trudijo v kar največji meri upoštevati njihove želje.


Več v Gospodarstvo