Sedem nasvetov za najboljši make-up

Nekoč, za devetimi gorami in devetimi vodami, je živela s seboj in svojim življenjem zadovoljna ženska. Tako kot vsi se je tudi sama srečevala z različnimi ovirami, do katerih pa je vedno pristopila preudarno, premišljeno in pogosto preprečila katastrofo, še preden se je ta zgodila. Legenda pravi, da nihče, niti najstarejši vaščani ne pomnijo, da bi jo kdaj videli z razmazano maskaro ali na kakršen koli drug način slabo naličeno ...

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 22. junij 2020 ob 16:52
Sedem nasvetov ličenja

Sedem nasvetov ličenja

Res je, da ženska, katere ličila so vedno popolna, morda zveni kot mitološko bitje iz pravljice; zato smo za vas pripravili sedem nasvetov, s pomočjo katerih se vam prav lahko zgodi, da boste za nekoga vi postali ta skrivnostna, popolno naličena princeska!

1. Očistite si obraz

Tudi naša skrivnostna junakinja ličenja ni pričela s kakšnim čarobnim izdelkom, ampak z navadno vodo. Preden začnete nanašati ličila, najprej natančno očistite svoj obraz. Ne samo, da boste na ta način preprečili nastanek kakšne gube in zamašenih por, temveč bo vaše make-up ostal svež dalj časa.

2. Oči imajo prednost

Lažje se boste naličili, če začnete z očmi in ličila za kožo na obrazu nanesete pozneje.

3. Bistvo je očem nevidno – kakovost pa se opazi

Morda se vam zdi, da nihče ne opazi, koliko ste odšteli za ličila oziroma katero znamko uporabljate; vendar velja zlato pravilo, da so bolj kakovostna ličila dalj časa obstojna in lepše poudarijo vaš obraz. Odločite se za znamke, ki jim zaupajo največji mojstri ličenja, na primer Max Factor.

4. Poudarite obrvi

Obrvi so okvir vašega obraza, zato jih med ličenjem nikar ne spreglejte. Poskrbite, da je vaša oblika urejena, in jih nato poudarite toliko, kot vam ustreza.

5. Nohti povedo vse

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste spoznali brezhibno naličeno osebo, nato pa vam je pogled pomotoma ali med predstavljanjem ušel na njene dlani, ki so bile vse prej kot negovane? Da bi bili urejeni, vam ni treba vsak teden obiskovati salonov; znamka Sally Hansen, ki obstaja že skoraj 70 let, vam na primer ponuja vse, kar potrebujete za manikuro in pedikuro vrhunskega videza, ki jo lahko sami opravite doma.

6. Uporabljajte čopiče

Za nanašanje ličil uporabljajte vedno očiščene in kakovostne čopiče, s pomočjo katerih bodo linije manj ostre, tako da se bodo ličila lepše prilegala na vašo kožo, prehodi med različnimi ličili pa bodo manj opazni in bodo zaradi tega ustvarili bolj naraven videz.

7. Nasmeh – pika na i

Noben make-up ni popoln, če ženska ni zadovoljna s seboj in se ne sprejema točno takšne, kot je. Pomislite na vse tisto, zaradi česar je trenutno vaše življenje lepše, in se nasmehnite. Iz srca.

Naj vam zaupamo še eno skrivnost – naša junakinja z začetka članka je redno in vestno upoštevala vse zgornje nasvete, ampak vedno, prav vedno, je začela z zadnjim.



Več v Gospodarstvo