Policisti zbirali obvestila v zvezi kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe

Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo

Prlekija-on.net, torek, 23. junij 2020 ob 08:33
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 22. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.30 uri so bili obveščeni o poškodbi stekla na avtobusnem postajališču v Trgovišču. Ob 12.00 so na PP opravili zbiranje obvestil v zvezi kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 13.16 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Ormožu. Patrulja ob prihodu na kraj in z zbiranjem obvestil na kraju ni ugotovila elementov prekrška, zato je zadevo zaključila z uradnim zaznamkom.

Ob 15.50 uri so sprejeli od oškodovanca predlog za pregon kaznivega dejanja Izsiljevanja. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 18.05 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do verbalnega izzivanja k pretepu s strani kršitelja, kateremu je bil na kraju izdan in vročen plačilni nalog.

Ob 22:45 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na glavni cesti v naselju Pušenci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila s srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika