Na 17. Ormoškem nočnem uličnem teku teklo rekordno število udeležencev

Vseh tekov se je udeležilo rekordno število tekačev (199), ki so jih spremljali bučni aplavzi navijačev, kjer pa so še za posebno vzdušje poskrbeli tolkalci Glasbene šole Ormož

Prlekija-on.net, sreda, 1. julij 2020 ob 09:44
17. Ormoški nočni ulični tek

17. Ormoški nočni ulični tek

V sredo, 24. junija, ko je sonce že pričelo zahajati na Kerenčičevem trgu, so podirali vse rekorde udeležencev na že tradicionalnem 17. Ormoškem nočnem uličnem teku. Vseh tekov se je udeležilo rekordno število tekačev (199), ki so jih spremljali bučni aplavzi navijačev, kjer pa so še za posebno vzdušje poskrbeli tolkalci Glasbene šole Ormož.

Pri ženskah je na teku na 4000m že četrtič zmagala veteranka ormoškega uličnega teka, madžarka in olimpijka Zita Kacser, specialistka za tek na 3000 m zapreke. Na drugo in tretje mesto sta se uvrstili državni prvakinji Lea Haler in Breda Škedelj. Tudi moški tek ni zaostajal s kvalitetno zasedbo. Tega je v zaključnem finišu dobil maratonec Primož Kobe, ki sta mu sledila Mitja Krevs in Rok Puhar. Po podelitvi pokalov in denarnih nagrad, ki jih s podporo sponzorjev vsakoletno podeljujejo, se je dogajanje na glavnem trgu s pomočjo Mladinskega centra, G-spota, Zavoda NA in Wafle mojstra zavleklo do jutranjih ur.

"V atletskem klubu se zahvaljujemo vsem našim članom, sponzorjem, udeležencem teka in gledalcem za uspešno izveden dogodek in jih hkrati vabimo na 19. Ormoški polmaraton, ki bo 6. septembra 2020 v Mestni grabi Ormož.
Se vidimo
," so nam ob tem sporočili iz AK Ormož.

Par utrinkov iz teka je spodaj, več slik pa boste lahko našli na spletni stran AK Ormož.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport