Oseba omagala zaradi opitosti. Reševalci so jo odpeljali v bolnišnico.

Policisti so intervenirali v okolici Ormoža, kjer je oseba omagala zaradi opitosti.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. julij 2020 ob 09:41
Oseba je s strani reševalcev bila odpeljana v SB Ptuj

Oseba je s strani reševalcev bila odpeljana v SB Ptuj

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V soboto, 18. julija, ob 01.11 uri so intervenirali v okolici Ormoža, kjer je oseba omagala zaradi opitosti. Oseba je s strani reševalcev odpeljana v SB Ptuj.

Ob 06.00 uri so imeli v postopku dva tujca državljana Libije in Maroka, katera sta ilegalno prestopila državno mejo. Po končanem postopku, sta bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Ob 09.45 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru zaradi sporov med sosedi. Na kraju so policisti opravili razgovore, kjer so ugotovili, da do kršitev javnega reda in miru ni prišlo.

Ob 10.48 uri so bili obveščeni o pogrešani osebi. Patrulje na terenu so preverjale lokacije, kjer bi se lahko zadrževala in je bila tokom dneva najdena. Odpeljana je bila v zdravstveni dom in nato v psihiatrično bolnico, kjer je ostala na zdravljenju.

Ob 12.18 uri so bili obveščeni o sprožitvi alarma v denarni ustanovi. Policisti so kraj zavarovali do prihoda varnostne službe, kjer je bilo ugotovljeno, da je do sprožitve prišlo zaradi napake zaposlene osebe. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 00:54 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kat. Do katere je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo udeleženca. Patrulja je na kraju povzročitelju izdala plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih v cestnem prometu.

V nedeljo, 19. julija, ob 9:26 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda. Kršitelju je bil na domu izdan plačilni nalog po ZJRM-1.

Ob 10:58 uri so bili obveščeni o objestni vožnji dveh voznikov motornih koles v naselju Svetinje. V tej zvezi bodo zbirali nadaljnja obvestila.

Ob 14:02 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - dogodek, na lokalni cesti v naselju Trnovci. Voznica osebnega avtomobila je namreč trčila v srno, katera je s kraja pobegnila. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 20:36 uri je bilo vozniku osebnega avtomobila odvzeto vozniško dovoljenje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, izdan plačilni nalog ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 04.17 uri so v naselju Središče ob Dravi bili prijeti trije državljani Afganistana ter en državljan Irana. Po končanem postopku bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.



Več v Črna kronika