Na območju Ormoža prijeli tri državljane Maroka

Tujci so bili pripeljani v enoto v nadaljnjo obravnavo.

Prlekija-on.net, torek, 21. julij 2020 ob 10:03
Po končanem postopku bodo tujci vrnjeni hrvaškim varnostnim organom

Po končanem postopku bodo tujci vrnjeni hrvaškim varnostnim organom

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih 24 urah obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 20. julija, ob 07.00 so bili obveščeni o kaznivem dejanju goljufije. Po zbranih obvestilih bodo na pristojno sodišče poslali kazensko ovadbo.

Ob 10.30 so v Ormožu posredovali zaradi nepravilno parkiranega vozila. Ob 10.45 so hrvaškim varnostnim organom predali 4 tujce, katere so zjutraj prijeli pri ilegalnem prestopu meje.

Ob 11.10 so posredovali v Ormožu, kjer bi naj gorelo osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je šlo za mehansko okvaro na vozilu in posledično zaneten požar.

Ob 21:44 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in mira na območju Občine Sveti Tomaž, kjer pa je bilo na kraju ugotovljeno, da gre za lažno naznanitev kršitve, za to je bil prijaviteljici izdan plačilni nalog v zvezi 23. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V torek, 21. julija, ob 04:40 uri so izven naselja Ivanjkovci obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Ob 04.46 uri so na območju Ormoža prijeli tri državljane Maroka, kateri so nedovoljeno vstopili na območje Republike Slovenije. Tujci so bili pripeljani v enoto v nadaljnjo obravnavo. Po končanem postopku bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.



Več v Črna kronika