Podjetje SODO doniralo brezstične razkuževalnike DSO Ljutomer

V družbi SODO se zavedajo, da so v času pandemije koronavirusa najbolj ogroženi starejši prebivalci, še zlasti tisti, ki imajo pridružene bolezni.

Prlekija-on.net, torek, 21. julij 2020 ob 19:46
Mag. Tomislav Nemec, direktor DSO Ljutomer, mag. Milena Delčnjak, vodja projektov v SODO in mag. Stanislav Vojsk, v. d. direktorja SODO ob predaji razkužilnikov pred DSO Ljutomer. foto: Uroš Zorman

Mag. Tomislav Nemec, direktor DSO Ljutomer, mag. Milena Delčnjak, vodja projektov v SODO in mag. Stanislav Vojsk, v. d. direktorja SODO ob predaji razkužilnikov pred DSO Ljutomer. foto: Uroš Zorman

Distribucijski operater električne energije v Republiki Sloveniji, družba SODO d. o. o., je svojo solidarnost v zaščiti pred COVID-19 izkazala Domu starejših občanov (DSO) Ljutomer z donacijo desetih brezstičnih razkužilnikov za roke.

V družbi SODO se zavedajo, da so v času pandemije koronavirusa najbolj ogroženi starejši prebivalci, še zlasti tisti, ki imajo pridružene bolezni. Pomembno je, da vsi dosledno upoštevajo zaščitne ukrepe. V prvem valu so bili med bolj prizadetimi tudi stanovalci DSO Ljutomer. Za večjo zaščito in lažje upoštevanje varnostnih ukrepov je podjetje domu starejših Ljutomer poklonilo deset brezstičnih razkuževalnikov za potrebe njihovih stanovalcev.

"V družbi SODO se zavedamo, da je sodelovanje in solidarnost v teh časih še kako pomembna, kot se tudi zavedamo odgovornosti vseh nas, da zaščitimo najbolj ranljive skupine med nami," je ob podelitvi donacije poudaril v. d. direktorja družbe SODO, mag. Stanislav Vojsk.

Mag. Tomislav Nemec, direktor DSO Ljutomer, se je ob prejemu brezstičnih razkuževalnikov v imenu vseh stanovalcev in zaposlenih zahvalil donatorjem in dodal: "Solidarnost in humanost sta vrlini, ki se še posebej pokažeta v trenutkih preizkušenj in izzivov, ki smo jim priča v času epidemije. To vzbuja zaupanje, da smo sposobni premagati tudi to krizo. Še enkrat iz srca hvala!".



Več v Gospodarstvo