Z neprilagojeno hitrostjo zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznika, ki se je poškodoval

Na ormoški obvoznici se je v sredo zgodila prometna nesreča. Poškodovani udeleženec prometne nesreče je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Ptuj.

Prlekija-on.net, četrtek, 23. julij 2020 ob 08:44
Prometna nesreča se je zgodila na ormoški obvoznici

Prometna nesreča se je zgodila na ormoški obvoznici

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 22. julija obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 9:43 uri so bili obveščeni o onesnaženju potoka Črnec na Grabah. Sledi obvestilo ustreznim inšpekcijskim organom.

Ob 9:52 uri so bili obveščeni o poškodbi osebnega avtomobila na parkirišču na Ilirski ulici v Ormožu. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 15:39 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na ormoški obvoznici. Patrulja je na kraju ugotovila, da je povzročitelj zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer ja takrat pravilno vozil voznik osebnega vozila v katerega je trčil. Poškodovani udeleženec prometne nesreče je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da je v nesreči zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil Zakona o pravilih v cestnem prometu.

Ormoška obvoznica

Na ormoški obvoznici bočno trčili kombinirano in osebno vozilo


Nesreče v cestnem prometu 22.07.2020 15:40 ORMOŽ Ob 15.41 sta na ormoški obvoznici bočno trčili kombinirano in...

Objavil/a Prostovoljno Gasilsko Društvo Ormož dne Sreda, 22. julij 2020

Obveščeni o neznanem tujcu

Ob 18:36 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v naselju Savci. Patrulja na kraju ni ugotovila kršitve. Po razgovoru s prijaviteljem sledi ustrezen ukrep.

Ob 21:29 uri so bili obveščeni o neznanem tujcu. Patrulja je ugotovila, da gre za popotnika državljana Madžarske. Zadeva zaključena s točko v poročilu.

Ob 6:42 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi na glavni cesti pred naseljem Obrež. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogledaKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Posredoval je helikopter

Otrok se je huje poškodoval ob padcu

torek, 25. junij 2024 ob 20:49
Policija

Obravnavali sum ponarejanja denarja

torek, 25. junij 2024 ob 08:00