Na kolesarski stezi trčila kolesarja

V obravnavanim prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca hudo telesno poškodovana, dva pa sta utrpela lahki telesni poškodbi.

Prlekija-on.net, sreda, 29. julij 2020 ob 09:22
Kolesarja sta trčila na kolesarski stezi

Kolesarja sta trčila na kolesarski stezi

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali devet prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, deset povoženj divjadi in zasegli tri vozila.

V obravnavanim prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca hudo telesno poškodovana, dva pa sta utrpela lahki telesni poškodbi. Okrog 20.00 ure sta na kolesarski stezi v Murski Soboti na Bakovski ulici trčila kolesarja. Zaradi razjasnitve okoliščin naprošajo kolesarja ali morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se oglasijo na Postaji prometne policije Murska Sobota.

S področja kriminalitete je na območju Murske Sobote bila obravnavana lahka telesna poškodba in tatvina. Na območju Lendave je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari, na območju Gornje Radgone pa tatvina goriva.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu sta bila dvema kršiteljema zasežena osebna avtomobilila, enemu pa moped.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju policijske uprave Murska Sobota.



Več v Črna kronika