Pravi videz za poletje

Sandali, vroča koža, sproščenost, nove dogodivščine v novih krajih, spontanost, mirnejši tempo življenja … poletje je končno tu! Ste ga že komaj čakali ali vas je presenetilo, ko smo iz deževnega obdobja kar naenkrat skočili v sandale in krila? Če spadate med slednje, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako lahko svoj videz čez noč prilagodite višjim temperaturam.

Oglasno sporočilo, petek, 31. julij 2020 ob 21:19
Kdaj, če ne poleti? Poletje je zagotovo čas, ko si upamo več.

Kdaj, če ne poleti? Poletje je zagotovo čas, ko si upamo več.

Nov letni čas, nova pravila

Kar velja za zimo, ne velja za poletje; poleti ne nosite bunde in volnenih nogavic, zato se nikar ne prepustite lenobi ter ne uporabljajte enakega parfuma in ličila za ustnice kot januarja. Vaša koža ima sedaj drugačne potrebe, prisluhnite ji in ji olajšajte najbolj vroče mesece leta.

Priporočljivo je, da poleti uporabljate manj ličil, saj bo tako vaša koža lažje dihala. Ličila naj ne bodo na osnovi olja, preden pa jih začnete nanašati, kožo zaščitite še s kremo za sončenje z ustreznim zaščitnim faktorjem, ki ga vedno uporabljate. Šminko zamenjajte za obarvani balzam, lase pa spnite in koži omogočite več dihanja. Tako se boste tudi manj potili, kar pomeni, da se bodo vaša ličila obdržala dalj časa.

Če želite poudariti svojo zagorelost, uporabite bronzer (najbolj se bo obnesel tisti v prahu) in ga nanesite na predele, ki so najbolj izpostavljeni soncu: nanesite ga na čelo, nos, ličnice in brado.

Drznite si več

Kdaj, če ne poleti? Poletje je zagotovo čas, ko si upamo več; samo spomnite se na tiste romantične najstniške dogodivščine ob morju, dolge večerne sprehode in razkrivanje skrivnosti ter nedolžna spogledovanja ob kupovanju sladoleda. Naj enako velja tudi za ličenje; bodite spontani, drzni, brez slabe vesti, le iz radovednosti poskusite nekaj novega. Če se po navadi držite naravnega videza in nevtralnih tonov, sprejmite izziv in izstopite iz cone udobja! Kdaj ste si, denimo, nazadnje nanesli živahno senčilo za oči?

Če ne veste, kje bi se lotili eksperimentiranja, vam lahko pomaga blagovna znamka NYX Professional Makeup, ki je s trendi vedno v koraku s časom. Ime znamke, ki obstaja od leta 1999, je navdihnila grška mitologija, natančneje boginja noči, danes pa je sinonim za igro barv, bogate pigmente in dolgotrajno obstojnost. Če želite, da bo vaš novi, drznejši make-up na koži tudi v poletnih temperaturah obstal dalj časa, uporabite podlogo, denimo NYX Professional Makeup Bare With Me Hydrating Jelly Primer, ki popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje ličil in zagotavlja daljšo obstojnost.

Ste se že odločili, na kakšen način si boste z ličili letos popestrili poletje? Ne glede na to, ali se odločite za divje eksperimentiranje ali le kakovostno, poletju prilagojeno klasiko, smo prepričani, da bodo ti meseci za vas nepozabni.



Več v Družabno