Študenti izdelali pohištvo za socialno ogroženo družino

Dobrodelna akcija Ko zaznajo mladi

Aleš Rajh, sreda, 23. marec 2011 ob 14:463
Študenti 2. letnika Lesarske šole Maribor

Študenti 2. letnika Lesarske šole Maribor

Dne 24.3.2010 bomo študenti 2. letnika Lesarske šole Maribor v okviru predmeta Podjetništvo predstavili projektno delo Ko zaznajo mladi. Namen projekta je bil, da poiščemo socialno ogroženo družino in ji poskušamo pomagati tako, da izdelamo pohištvo, ki je najbolj pomembno za življenje. Našli smo družino iz okolice Maribora, ki jim je za novo leto pogorela hiša in ki so ostali brez očeta. Tako smo s pomočjo donatorjev zbrali sredstva za material izdelave pohištva.

Izdelali smo 3 postelje in 3 nočne omarice, eno omaro za oblačila in kuhinjsko mizo sštirimi stoli. Jutri ob 17:00 uri pa bomo na Lesarski šoli Maribor s kratkim kulturnim programom predstavili našo projektno delo in ga v prihodnjih dneh predali omenjeni družini.


zobl sreda, 23. marec 2011 ob 16:00

avtor teksta je malo se zmota.

študent lesarske šole nemreš biti, lehko si DIJAK lesarske šole.
študent si lahko lesarske fakultete.

toliko od dveh različnih stvareh

kej se pa tiče akcije ka so naredli pohištvo, je hvale vredno. To ja

prlek1825 sreda, 23. marec 2011 ob 20:10

zej keri se gre totih igric tak v podrobnosti se nej prepriča kej napiše, ker nismo fakulteta ampak višja strokovna šola, lesarska šola maribor..kot drugo pa neje bistvo izražanje v podrobnosti, ker vsakemo zdrava kmečka pamet pove ke je mišleno z dodanim prispevkom in mislim ke smo naredli dobro delo!

TUNČEK četrtek, 24. marec 2011 ob 08:25

Neglede na nazif je pohvole vredno, da ste to napravil. Pomeni dvoje : dobro delo za nekoga, ke je toga potreben in prebüjanje prostovolnega dela pri mlodih. To pa v totih neusmiljenih kapitalističnih cejtih pomeni napredek miselnosti in humanitarnih vrednot. To ja

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.