V čelnem trčenju umrli štirje ljudje, tudi dva otroka

Osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je imel še dva otroka, je zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju.

Prlekija-on.net, petek, 21. avgust 2020 ob 20:00
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V petek se je na nekdanji hitri cesti H1, na relaciji Poljane pri Mirni Peči - Novo mesto zgodila huda prometna nesreča, kjer so življenje izgubile štiri osebe. "Regijski center za obveščanje na številki 112 in policija na številki 113 sta bila nekaj po tretji uri popoldne obveščena o prometni nesreči na cesti Poljane pri Mirni Peči - Novo mesto (stara hitra cesta H1). Po prvih ugotovitvah policije je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil. Umrle so štiri osebe. Na kraju so interventne službe, nekdanja hitra cesta med Trebnjem in Novim mestom je zaprta," so sporočili iz PU Novo mesto.

Poleg 56-letnice in 38-letnika umrla še dva otroka

Iz PU Novo mesto so pozneje še sporočili, da sta poleg 56-letnice in 38-letnika umrla še dva otroka. "Po prvih ugotovitvah policije je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil. Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik osebnega vozila Renault megane, doma iz okolice Novega mesta, peljal proti Novemu mestu, nasproti mu je pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila Škoda roomster, doma iz okolice Trebnjega. Prišlo je do čelnega trčenja, pri čemer je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je imel še dva otroka, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju," so sporočili.

Na kraju so intervenirali gasilci, reševalci in policija. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje - Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta. O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo potrebno podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla.

VIDEO: TRAGIČNA NESREČA NA POLJANAH (DOLENJSKANEWS)

VIDEO: TRAGEDIJA NA POLJANAH (DOLENJSKANEWS)

Objavil/a Dolenjskanews dne Petek, 21. avgust 2020

VIDEO: TRAGIČNA NESREČA PRI POLJANAH, 4 mrtvi. Cesta je še vedno zaprta. (foto: DolenjskaNews)

Objavil/a Dolenjskanews dne Petek, 21. avgust 2020


Več v Slovenija