Voznika med trčenjem v drevesa vrglo iz vozila

V trčenju se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 31. avgust 2020 ob 07:56
Prometna nesreča Ljutomer - Cezanjevci

Prometna nesreča Ljutomer - Cezanjevci

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, od avstrijskih policistov sprejeli tri tujce, ki so ilegalno prestopili državno mejo, in dva primera povoženja divjadi.

Ob 19.25 je voznik osebnega avtomobila pred Ljutomerom zapeljal desno izven vozišča in trčil v drevesa. Med trčenjem ga je vrglo iz vozila, ker ni bil pripet z varnostnim pasom. V trčenju se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici. V vozilu je bil tudi pes, za katerega so poskrbeli ljutomerski gasilci. V ostalih dveh nesrečah, sta se pri padcu s kolesom lahko poškodovala kolesarja.

Prometna nesreča Ljutomer - Cezanjevci

Voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in pristal v jarku


Nesreče v cestnem prometu 30.08.2020 19:29 LJUTOMER Ob 19.29 je na cesti Cezanjevci–Ljutomer voznik osebno vozilo...

Objavil/a PGD Ljutomer dne Nedelja, 30. avgust 2020

Na področju kriminalitete so obravnavali tujca, ki se je pri kontroli izkazal s ponarejenim vozniškim dovoljenjem in tatvino registrske tablice z oznako MS HM-757.

V neurju z dežjem in močnim vetrom, ki je popoldan divjalo nad mestom Murska Sobota je bilo poškodovanih več objektov in osebnih avtomobilov.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Ob intervenciji policistov so se kršitelji pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika