Maribor slavil z 2:0 v Veržeju

Prijateljska tekma NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor

Dejan Razlag, četrtek, 31. marec 2011 ob 10:00
NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor

NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor

Na prijateljski nogometni tekmi, v torek, 29. marca, je v Veržeju gostovala vodilna ekipa 1. SNL NK Maribor. Nasproti so jim stali domaćini NK Tehnostroj Veržej, ki igrajo v 3. SNL. V prvem polčasu so gostje dosegli dva zadetka, prvega iz bližine po neodločnosti domače obrambe, drugega pa z glavo po strelu s kota.

V drugem polčasu je bila tekma precej bolj izenačena in rezultat se ni več spremenil. Domačini so prikazali dobro igro, ki kljub nekaterim poškodbam ključnih igralcev, vzbuja optimizem pred sobotnim gostovanjem v Štorah, ko se bodo pomerili proti ekipi NK Kovinar. Mariborčane v soboto čaka tekma 1. SNL v Kopru.

NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor 0:2 (0:2)
Sirk 20., Rajčević 29.

NK Mariborprvi polčas: Radan – Mejač, Rajčević, Potokar, Rešek - Mezga, Filipović, Cvijanović, Milec – Tavares, Sirk. Drugi polčas: Topić – Rola, Vidović, Krajnc, Trajkovski – Pavličić, Čolić, Da Silva, Rep – Osmanaj, Ploj. Trener: Darko Milanič.

Tehnostroj Veržej: Hozjan, Turk, Koder, Kavaš, Sunčič, Karločec, Nedižavec, Golob, Kavčič, Gašperšič, Vinkovič. Igrali so še: Dirnbek, Rihtarič, Štrakl, Pelcl, Trstenjak, Lukač, Hodnik. Trener: Peter Breznik.

V videu si lahko ogledate reportažo iz tekme.




Več v Šport