V Ljutomer prihaja Chuck Norris

Chuck bo obiskal Grossmannov festival

Dejan Razlag, petek, 1. april 2011 ob 09:065
Chuck Norris

Chuck Norris

1. april Letošnji Grossmannov festival fantastičnega filma in vina, ki bo potekal od 25. do 30. julija bo gostil prav posebnega gosta. To bo legendarni "teksaški mož postave", Chuck Norris. Chuck se bo v Ljutomeru ustavil v sklopu svoje evropske turneje, ko bo promoviral svoj novi celovečerni film B produkcije, katerega delovni naslov še je zaenkrat Chuck vs. Zombies, posnet pa je bil prav za evropski trg.

Chuck bo v Ljutomeru predvidoma zadnja dva dneva festivala, ko bo premierno predstavljen njegov nov film, katerega zgodba je postavljena v bližnjo prihodnost, kjer se kot edini preživeli predstavnik človeštva bori proti krvoločnim in krvi željnim zombijem. Ljutomer bo tako poleg številnih drugih zvenečih imen, ki so v sklopu festivala že v preteklih letih obiskali naš kraj, gostil še Chucka, ki je pred kratkim dopolnil 71 let.

Pred leti je Ljutomer nameraval že obiskati zvezdnik večjega formata, dobitnik oskarja, Cuba Gooding jr. a je takrat žal svoj obisk tik pred festivalom odpovedal. Upajmo, da se zgodba ne bo ponovila in da Chuck resnično obišče Ljutomer.

Konec julija se torej pripravite na obisk mojstra borilnih veščin, edinega, ki mu je uspelo prešteti do neskončno in to dvakrat; edini, ki je narisal grafit na zvočni zid; edini, ki je premagal steno pri namiznem tenisu, človek, ki je prvi sesul Windowse, ... to je eden in edini Chuck Norris!


MHA petek, 1. april 2011 ob 10:24

Hahaha


dadn petek, 1. april 2011 ob 10:32

DOBRAAAAAAAAA Ploskač

MHA petek, 1. april 2011 ob 10:59

Pa baje de enemi od obiskovalcof, kerega do žrebali, da sfojo telefonsko številko. Hejho

TUNČEK petek, 1. april 2011 ob 11:16

Malo morgen, čisti 1. april.
Nastanjeni pa de pri Dejani .
Zaigra de v enen krotken spoti o Prlekiji s Künštnimi Prleki.
Pa Nandek de ga pela z mopekon.
Zodji den, de pa pri Milani na kmečken turizmi.
Pa še s Simonon ta zapela V soboto se bom oženil.

TEKO VEN JAS, ČE MA GDO ŠE FANTAZIJO ZA KEJ DODATI, NAJ DODO, DO 2. APRILA JE ŠE CEJT !

Zvončica petek, 1. april 2011 ob 23:41

No, če že same Metuzaleme gostimo po Lotmerki.....bi mi bija toti kar dopadljiv pa bi ga rade vole pelala po Vinski cesti itd. ka ne bi toga trbala boga županja ke ma zodje cejte teko dela s totimi sprejemi....Tak ka mi je direkt malo žo ka je to prvoaprilska Žalosten

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Komorni zbor Orfej

30 let Komornega zbora Orfej, od 1989 do 2019

četrtek, 5. december 2019 ob 09:14